2021-08-29 06:06:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Meglepő tapasztalatai lehetnek egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban

Napi horoszkóp augusztus 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint meglepő tapasztalatai lehetnek egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban. Ha úgy érzi is, hogy mindeddig félreismerte, ne rója ezt fel neki. Az illető talán csak védekezésül mutatta másnak magát, mint amilyen valójában.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Híres ön a béketűréséről, de ami sok, az sok. A mai napon sok panasz kijöhet önből, akár régi dolgok miatt is. Legyen azért konstruktív, hallgassa meg a másik védekezését, érveit is. Akkor a béke újra megteremthető!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jól nézzen körül, amerre jár, mert lehet, hogy az utcán valami hever az ön számára! Valamilyen új sportban sok öröme lehet, de csak ha ez egyszer kitartónak is bizonyul. A barátaival ne veszekedjen, vegye elő a humorérzékét!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkája és a családja miatt is fontos lehet önnek a kapcsolatok ápolása. Meglehet, hogy emiatt mára már kissé elege is van az emberekből. De van egy, vagy kettő, aki még önnek is a segítségére lehet. Rájuk koncentráljon!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jó érzéke van ahhoz, hogy tudja, mikor érdemes beszélnie, és mikor jobb, ha inkább hallgat a tudásáról. Nem is csak az időzítés számít, hanem az is, hogy kinek mennyit árul el. Nem jó a felkészületleneket terhelni bizonyos tudással.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A megoldást a mostban találhatja meg, feledje hát végre a tegnapot, a múltat. Ha folyton elmúlt bajokon rágódik, akkor nem látja meg a mai nap adta lehetőségeket.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valamibe belekezdett, amit az utóbbi időben elhanyagolt. Most itt az ideje, hogy újra elővegye a dolgot, legyen szó egy kézimunkáról, műalkotásról, hobbiról, vagy kapcsolatról.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Többet kellene foglalkoznia a párkapcsolati kérdésekkel. Az nem elég, hogy egy fedél alatt élnek és egy asztalnál esznek. Részletekbe menően kellene megbeszélniük a közös terveket, és a lelki dolgokra is sort kellene kerítenie.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jól beolvashat ma valakinek, de nem biztos, hogy az illető maradéktalanul megérdemli, amit kap öntől. Lehet, hogy éppen az előítéletekből van elege. Pedig ezek nélkül még ön sem tud gondolkodni. Nézzen magába is!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget annak, ha a kedvese pillanatnyilag levertnek érzi magát. Az ön szempontjából ennek semmi jelentősége. Néha a társának is szüksége lehet egy kis elvonulásra, hogy a maga ura lehessen. Bízzon magában, hisz tudja, hogy szereti.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem várhatja el a párjától, hogy minden titkos vágyát, gondolatát kitalálja. Van, amire önnek kell ráébresztenie. Ha közös jövőt akar vele, akkor meg is lepheti egy-pár kitűnő tervével. Ma sikerül érvényesíteni az elképzeléseit.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az élet ismét összekovácsolhatja azzal, amiről egyszer már-már lemondott. A titokzatos, mély kapcsolat, mely összefűzi önöket túl van ráción, és pláne elhatározáson, akaraton.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: